Export Finland

Autamme yritystäsi menestymään kansainvälisillä markkinoilla

Osaaville ja kilpailukykyisille yrityksille löytyy maailmalta paljon kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme sinua löytämään ja tunnistamaan nämä mahdollisuudet ja muuttamaan ne tuloksekkaaksi liiketoiminnaksi.

Kansainvälistymisessä tehokkainta on jo alkuun valita asiantuntevan kumppanin avulla omalle yritykselle sopivin polku. Olemme suomalaisten yritysten kansainvälistäjä ja tarjoamme yrityksellesi asiantuntemusta kansainväliseen liiketoimintaan ja sen eri vaiheisiin.

Perehdy jo kansainvälistyneiden suomalaisyritysten menestystarinoihin, saat niistä tietoa ja näkemystä oman menestystarinan rakentamiseen. Voimme yhdessä arvioida yrityksesi kansainvälistymispotentiaalin jonka avulla rakennat vahvat lähtökohdat onnistumiselle.

Kansainvälistymisneuvontamme tarjoaa yrityksellesi kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen haasteista. Saat tietoa kansainvälistymisprosessista ja siihen valmistautumisesta.

Tarjoamme yrityksellesi verkostoitumismahdollisuuksia eri markkinoilla. Verkostomme on ainutlaatuinen tuki suomalaisille yrityksille, jotka haluavat menestyä.

Toteutamme vuosittain useita suomalaisten yritysten kansainvälistä liiketoimintaa edistäviä ohjelmia. Ohjelmamme tarjoavat yrityksellesi erinomaisen mahdollisuuden tarttua tunnistettuihin liiketoimintamahdollisuuksiin, kehittyä kansainvälisessä liiketoiminnassa ja verkottua toimialanne suomalaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Palvelumme perusta on ihmisissä, joilla on vahva markkinatuntemus ja toimiala- ja liiketoimintaosaaminen. Me haluamme kasvua yrityksellesi ja koko Suomelle.

Lisätiedot

Risto Vuohelainen
johtaja, kansainvälistymispalvelut
Finpro
puh. +358 40 546 1217
risto.vuohelainen(a)finpro.fi

Siirry Export Finlandin sivuille