Ura Finprossa

Mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Suomessa ja maailmalla

Me finprolaiset työskentelemme suomalaisten yritysten kansainvälistymisen asiantuntijoina tavoitteenamme luoda kasvua Suomeen. Tehtävänäsi voi olla auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään, tai löytää maailmalta investointeja Suomeen tai edistää Suomeen saapuvien vierailijoiden määrää. Toki tehtäväsi voi olla myös tukitoimi, jossa luodaan asiakastyölle onnistumisen edellytykset, kehitetään ja tuotetaan sisäisiä palveluja, Yhtä kaikki organisaatiomme on viritetty asiakkaidemme ja suomalaisen menestyksen edistämiseen.

Meitä finprolaisia on noin 200. Noin 80 asiantuntijaa toimii maailmalla Finpron vientikeskuksissa ja 120 Suomessa eri toiminnoissamme: Export Finland, Invest in Finland ja Visit Finland. Lue lisää toimintojen omilta nettisivuilta.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus alla olevista linkeistä:

Haemme yhteistyössä StaffPointin kanssa osaajia Team Finland –kasvuohjelmiin.

Jos nyt avoinna olevat paikat eivät vastaa toiveitasi voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen. Otamme  hakemuksesi ja CV:si mieluiten suoraan rekrytointitietokantaamme - emme valitettavasti voi käsitellä suoraan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Hakemuksesi käsitellään luottamuksella.