Kehittyminen työssä

Uskomme yhteistyöhön, asiakkaidemme, kumppaniemme ja kollegoidemme kanssa. Näin työmme voi olla mahdollisimman laadukasta, voimme oppia ja jatkuvasti kehittää toimintaamme. Tämä on myös hauskaa, onhan meitä Finprolaisia yli 40 maassa ja toimimme aidosti monikulttuurisessa työyhteisössä. Toisaalta kumppanimmekin ovat yhtä globaaleja eturivin osaajia.

Koemme olevamme suomalaisen yritysmaailman ytimessä, kohtaamme päivittäin vaativia haasteita uteliaina ja asiakkaamme etu tavoitteenamme. Samanaikaisesti olemme maailman äärissä – tästä työmme myönteinen jännite ja innostus kumpuavat.

Kannustamme henkilökohtaiseen oppimiseen

Työ meillä antaa avarat mahdollisuudet oppia ja kehittyä, toisaalta se on myös vaatimus jokaiselle meistä.  Uskomme yhdessä oppimiseen, tekemällä oppimiseen, osaamisen ammattimaiseen vahvistamiseen. Meillä ei riitä tietämys, vaan käytännön työssä ammattimaisuuden ja osaamisen tulee näkyä toiminnassa, tuloksissa, yhteistyössä ja jatkuvassa kehittämisessä.

Tätä myös kannustamme, tähän panostamme – meillä jokaisella on valtakirja osallistua strategiseen ajatteluun, toimintamme kehittämiseen ja uudistamiseen, olla aktiivisesti jäsenenä oppimisprosesseissamme sekä uutta luotaavassa työssä.