Tapahtumat

Takaisin

Aasian muoti- ja lifestyle -markkinat ja mahdollisuudet suomalaisille yrityksille

Aasian muoti- ja lifestyle -markkinat ja mahdollisuudet suomalaisille yrityksille

Aasian markkinat tarjoavat useita uusia ja mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille muoti- ja lifetyle -alan yrityksille. Export Finland teetti syksyn 2015 aikana selvitykset Aasian muoti- ja lifestyle-markkinoista. Selvitykset avaavat kiinnostavimmat kansainvälistymismahdollisuudet Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Tutustu Export Finlandin Aasian muoti- ja lifestyle-markkinakatsauksiin.

Aika ja paikka

Paikka: Eteläranta 10, auditorio (2. krs.), Helsinki

Aika: 13.1.2016, seminaariaika 9.30 – 12.30, aamukahvia klo 9 alkaen ja iltapäivällä halukkaille tapaamiset eri asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntija-ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Markkinaselvitykset tarjoavat tietoa markkinoiden trendeistä ja liiketoimintamahdollisuuksista suomalaisille yrityksille. Valikoidut markkinat ovat Japani, Etelä-Korea ja Kiina.

Tarjoamme osallistujille tilaisuuden keskustella markkinoiden mahdollisuuksista paikallisten asiantuntijoiden kanssa. Varaa ilmoittautumisen yhteydessä oma keskusteluaikasi ja varmista mahdollisuutesi tavata markkina-asiantuntijamme!
 
Asiantuntijatapaamiset ovat tällä hetkellä täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle valitsemalla haluamasi asiantuntija ilmoittautumisen yhteydessä.
 

- Japani: Marko Salonen, Finpro

- Etelä-Korea: Youngmoon Kim ja Yoon-mee Kim, Finpro

- Kiina: Mark Greiz, Mark Greiz Consulting.

Järjestämme myös 14.1.2016 iltapäivällä klo 13-17 ainoastaan Kiinan markkinoita koskevan tapahtuman Finprolla. Voit varata paikkasi tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan