Uutiset

Takaisin

Reboot Finland – Hacks palkitsee kotimaiset hackathonit Slushissa

Reboot Finland – Hacks palkitsee kotimaiset hackathonit Slushissa

Yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, Tekesin ja Finpron alullepaneman Reboot Finlandin tavoitteena on päivittää Suomi digitalisaation avulla kasvu-uralle ja löytää 100 uutta tapaa hyödyntää digitalisaatiota Suomen kasvun varmistamiseksi. Slushin yhteydessä järjestettävä Reboot Finland – Hacks kokoaa yhteen parhaat tulokset useista kotimaisista vuoden 2016 aikana järjestetyistä hackathoneista.

Reboot Finland hanke on mukana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa ja ratkoo arkielämän, yritystoiminnan ja julkisten palveluiden haasteita hackathonien avulla. Hackathonien kohteena ovat olleet muun muassa S-ryhmän, Orion, OP-Pankin ja Väestörekisterikeskuksen kaltaiset toimijat. Merkittävä osa toiminnan seurauksena syntyneistä tuotteiden, palveluiden ja liiketoimintamallien konsepteista on jatkojalostunut osaksi isäntäorganisaation liiketoimintaa.

Käytännössä hackathonit ovat koonneet yhteen moninaisia tiimejä niin PK-yrityksistä, suuryrityksistä kuin start upeista. Hackathonien ammattimaisesta järjestämisestä ovat vastanneet esimerkiksi Industryhack, Ultrahack, AEC Hackathon ja Turku Labs.

Mukana olleiden hackathonien parhaat tulokset esitellään ja palkitaan Slushissa pidettävässä Reboot Finland – Hacks Pitchin and Awards -tilaisuudessa. Tuomariston ohjenuorana on ollut haistaa parhaat ideat Suomen saamiseksi takaisin kasvu-uralle. Palkinnot jakaa tuomariston puheenjohtaja, työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson.

Tapahtuma: Slush 2016, Reboot Finland – Hacks Pitchin and Awards -tilaisuus

Aika: Keskiviikkona 30.11.2016 klo 18.30–20.30 sekä haastattelut klo 20.30–21.00

Paikka: Messukeskus, Yellow Stage, Helsinki

Mikäli sinulla ei ole Slushin sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua, tilaa erillinen kutsu iltatilaisuuteen 28.11. mennessä http://www.teleforum-ry.fi/toiminta/79799-2/

Lähetystä voi seurata livenä osoitteessa: www.slush.org