Finpro Team Finlandissa

Team Finland -verkosto

Team Finland -verkosto edistää Suomen taloudellisia ulkosuhteita, maakuva- ja promootiotyötä, yritysten kansainvälistymistä sekä Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja. Sen tavoitteena on tehostaa näiden sektoreiden suomalaistoimijoiden välistä yhteistyötä.

Team Finland -verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden tulosohjauksessa olevat julkisrahoitteiset organisaatiot ja ulkomaiset verkostot. Team Finland -verkostolla on yhteinen, valtioneuvoston toteuttama ohjaus. Sen ulkomaisesta toiminnasta vastaavat yli 70 paikallista tiimiä eri puolilla maailmaa.

Maailmantalouden murros on johtanut tilanteeseen, jossa suomalaisten hyvinvointi riippuu entistä voimakkaammin asioista Suomen rajojen ulkopuolella. Meidän on pystyttävä vaikuttamaan ulkomaiseen toimintaympäristöön ja tukemaan sitä, että ulkomailla tehdään meidän kannaltamme edullisia valintoja. Tähän pystymme parhaiten yhteistyöllä.

Finpron rooli Team Finlandissa

Finpro toimii Team Finlandissa suomalaisten yritysten kumppanina maailmalla. Olemme läsnä yli 31 eri maassa eri puolilla maailmaa. Kansainvälinen verkostomme on ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaisen yrityskentän, eri toimialojen ja paikallisten markkinoiden asiantuntemusta. Verkostoituminen paikallisten toimijoiden, kohdemaassa toimivien muiden suomalaisten yritysten ja muiden Team Finland -organisaatioiden kanssa avaa juuri ne oikeat ovet maailmalla.

Ota meihin yhteyttä!
Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityksesi kansainvälistämisestä ja liiketoimintamahdollisuuksista maailmalla.

Seuraa Team Finlandia
Sulje
Avaa

Seuraa Team Finlandia

Team Finlandin verkkosivut

Team Finland Facebookissa

Team Finland Twitterissä

Finpro Facebookissa

Finpro Twitterissä

Finpro SlideSharessa

Finpro Youtubessa

Video: Team Finland avasi ovet Brasiliaan
Sulje
Avaa

Team Finland avasi ovet Brasiliaan