Neuvontapalvelut

Jo kansainvälistymisen matkalla? Katso alta kuinka Export Finland ja muut Team Finland toimijat voivat auttaa yritystäsi alkuun.

Kansainvälistymisneuvonta
Sulje
Avaa

Kokemusta ja asiantuntemusta kansainvälistymisesi tueksi

Kansainvälistymisneuvontamme tarjoaa yrityksellesi kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sen haasteista. Palvelun aikana saat palautetta yrityksesi vahvuuksista, heikkouksista, mahdollisuuksista ja uhista sekä tukea yrityksesi kansainvälistymiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Saat myös tietoa kansainvälistymisprosessista ja siihen valmistautumisesta. Näin voit nopeuttaa yrityksesi kansainvälistymistä, vähentää sen riskejä ja kasvattaa investointisi tuottoa.

Haluatko neuvoa kansainvälistymiseen?

Katso kansainvälistymisneuvojimme yhteystiedot

muut Team Finlandin palvelut

Yritys-Suomi: kansainvälistyminen

Laivauskäsikirja
Sulje
Avaa

Hyödyllistä tietoa koko viennin toimitusketjuusi

Laivauskäsikirjamme on kattavin suomenkielinen hakuteos suomalaisen viejän tiedontarpeisiin. Siitä löytyy räätälöityä tietoa 190 vientikohdemaan tuontimääräyksistä ja asiakirjavaatimuksista. Käsikirjan sisältöä pidetään jatkuvasti ajan tasalla, ja kirjaversio julkaistaan kerran vuodessa. Laivauskäsikirjasta on apua yrityksellesi koko vientinne toimitusketjussa tarjousvaiheesta neuvotteluihin ja tavarantoimituksiin.

Siirry Laivauskäsikirjaan