Valmiuksien arviointi

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistymistä tai laajentamassa kansainvälistä toimintaansa? Arvio valmiutesi rakentaaksesi vahvat lähtökohdat onnistumiselle. Saat työkaluja ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymisen edellytysten arviointiin, realististen tavoitteiden asettamiseen ja tehokkaiden etenemistapojen suunniteluun. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty myös kansainvälistymisessä!

Kansainvälistymistesti
Sulje
Avaa

Tietoa yrityksesi kansainvälistymisen kehittämisalueista ja etenemistavasta

Kansainvälistymistestillä yrityksesi voi itse arvioida ja analysoida kansainvälistymisen mahdollisuuksiaan. Lähtötilanteenne ja tavoitteidenne arvioinnin pohjalta testi tunnistaa vahvuutenne ja kehitystarpeenne sekä tarjoaa ehdotukset keskeisimmistä kehittämisalueista ja systemaattisesta etenemistavasta. Testin lopputuloksia suosituksineen voit käyttää myös keskustelun pohjana asiantuntijoidemme ja rahoittajien kanssa.

Siirry Yritys-Suomen kansainvälistymistestiin

Muut Team Finlandin palvelut

Liiketoimintaidean sparraus
Sulje
Avaa

Säästä aikaa ja vaivaa asiantuntija-avulla

Kokeneet ja kansainvälisesti verkottuneet asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset sparrausta ja analysointia yrityksesi kansainvälistymisen tueksi. Saat yhdeltä asiantuntevalta taholta tilanneanalyysin, avointa ja luottamuksellista kansainvälistymisideointia ja ohjausta oikeaan suuntaan. Näin säästät paljon aikaa ja vaivaa.

Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä asiantuntijaan

 

Millaisia kokemuksia muilla on?

Tutustu menestystarinoihin ja hyödynnä muiden kokemukset oman menestystarinasi rakentamisessa